Our World
Buna!
Our World
Buna!
Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiConectareÎnregistrare

I Love to hate you

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
IloveDean
Moderator
Moderator
IloveDean

Mesaje Mesaje : 563
Gold: Gold: : 103291
Energie: Energie: : 22
Data de inscriere : 02/02/2017
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Lawrence, Kansas
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Designerul forumului, Moderatorul forumului, allergic to stupidity.
Stare de spirit Stare de spirit : Try me and see.

I Love to hate you  Empty
MesajSubiect: I Love to hate you    I Love to hate you  EmptyVin Feb 24, 2017 9:23 pm

I love to hate you 

Mainile lui se strangeau peste ale mele incercand sa ma faca sa nu plec. Lacrimile ii curgeau cascade pe obraji si uram sa vad cum se distruge. 
Sa vad cum il distrug. Uram sa il vad asa insa relatia noastra se terminase. 
Mainile lui imi ardeau pielea acolo unde degetele lui sapau,in incercarea evidenta de a ma tine aproape de el. 
Am vazut in ochii lui furia si iubirea izbindu-se cu putere una de alta si am increcat sa par tare,sa par dura,sa arat ca pe mine nu ma afecteaza nimic din faptele lui
Insa era o minciuna,o minciuna a dracului de proasta. Sufletul imi plangea stiind ca nu mai aveam sa ma mai trezesc niciodata langa el privind-ui fata senina si zambetul inocent ce il capata doar atunci cand dormea,ca nu aveam sa ne mai certam in legatura cu cine stinge lumina,ca nu aveam sa ne mai sarutam in ploaie,jurandu-ne iubirea vesnica. Nimic din toate astea nu vor mai fi ale mele de acum. Am ales sa il parasesc pentru siguranta lui,nu puteam suporta ca el sa pateasca ceva. 
Mai bine sufera acum,decat sa sufere mult mai mult,peste mult timp. Era mai bine asa! Incercam sa ma conving singura,insa nu stiu cat de mult imi reusea. 
-Alina,te rog nu o face! Vocea lui ma facu sa termur,si sa imi deschid usor buzele,la dracu,trebuia sa plec. 
Nu puteam sa pic din nou prada sentimentelor trebuia sa fiu puternica!
-Radu,te rog nu incerca sa ma opresti. 
Mi-am desprins cu greu mainile din ale lui,si am facut un pas in spate. L-am privit usor,incercand sa imi intiparesc in minte fiecare detaliu marunt din infatisarea lui. 
Nu aveam sa il mai vad vreodata asa ca voiam sa ma multumesc cu iluzia unei amintiri. 
M-am intors cu spatele si am inceput sa ma indepartez de el cu pasi mici,suspinele se luptau sa iasa din pieptul meu,insa nu le-am lasat,el trebuia sa traiasca fara mine,ii era mai bine fara mine. Trebuia sa faca asta! 
Capul imi era plecat iar mainile imi erau stranse in pumni. Il uram pentru ce imi facuse,il uram pentru ca ma facuse sa il iubesc mai mult ca pe orice fiinta. Il urasc,pentru ca il iubesc! La Dracu!! 
Doua brate ma trasera din spate,izbindu-ma de pieptul lui. Isi stranse mainile in jurul meu ca un fel de cusca,si isi apropie gura de urechea mea. Respiratia lui calda imi facu trupul sa tremure,si am stiut ca esuasem,am stiut ca nu voi mai avea puterea sa plec de langa el acum.
-Te iubesc Alina,si nu te voi lasa sa pleci! 
Ma intoarse cu fata spre el si ma saruta. Brusc totul din jurul meu disparu,nu era nimic in lumea asta decat el si buzele lui masandu-le pe ale mele. Parca era un vis. 
A intrerupt sarutul din lipsa de aer si si-a lipit fruntea de a mea. Mainile mele s-au dus automat in parul lui si am zambit. 
-Radu,iubesc sa te urasc! Mainile noastre s-au gasit impreunandu-se iar gurile noastre se luptau din nou pentru suprematie.
Stiam ca aveam sa nu mai plec. Defapt aveam de gand sa traiesc fiecare clipa alaturi de el. Asa cum trebuia sa fie de la inceput.
Un one shot destul de mic,insa sper sa va placa,este facut acum mult timp,deci mna :-j
Sus In jos
http://nykole5.tumblr.com/
Ana.M
Fondator
Fondator
Ana.M

Mesaje Mesaje : 1437
Gold: Gold: : 156144
Energie: Energie: : 102
Data de inscriere : 30/08/2016
Varsta Varsta : 23
Localizare Localizare : București .
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Invatatu`
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: I Love to hate you    I Love to hate you  EmptyVin Feb 24, 2017 9:24 pm

Deci scrii minunat❤
Sus In jos
http://oworld.forumz.ro
IloveDean
Moderator
Moderator
IloveDean

Mesaje Mesaje : 563
Gold: Gold: : 103291
Energie: Energie: : 22
Data de inscriere : 02/02/2017
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Lawrence, Kansas
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Designerul forumului, Moderatorul forumului, allergic to stupidity.
Stare de spirit Stare de spirit : Try me and see.

MesajSubiect: Re: I Love to hate you    I Love to hate you  EmptyVin Feb 24, 2017 9:43 pm

Multumesc, ma bucur ca iti place cum scriu! <3
Sus In jos
http://nykole5.tumblr.com/
Ana.M
Fondator
Fondator
Ana.M

Mesaje Mesaje : 1437
Gold: Gold: : 156144
Energie: Energie: : 102
Data de inscriere : 30/08/2016
Varsta Varsta : 23
Localizare Localizare : București .
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Invatatu`
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: I Love to hate you    I Love to hate you  EmptyVin Feb 24, 2017 9:44 pm

Enorm.
Sus In jos
http://oworld.forumz.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I Love to hate you    I Love to hate you  Empty

Sus In jos

I Love to hate you
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-